» Kompozit gyártó gépek, Gél- Gyanta- szálszóró RTM, PU Habszóró » Préslevegő előkészítő egységek

Préslevegő előkészítő és szűrő egységek

Spóroljon a festékeken akár 20% mennyiséget

Préslevegő előkészítés ipari alkalmazásokhoz

 

A műanyag ipari festésben mindíg a gyorsaságot és az előnyöket figyeljük. Hála a csökkentett porlasztó levegő nyomásnak jelentősen kisebb a festékköd és a porzás. A kabinokat feleannyi munka tisztán tartani. A HÜBNER gondosan elemezte az airmaticrendszer okozta változásokat és azokat a végén összegezte is:

 
 

- 15 – 20 % Festék megtakarítás

- 50% -al csökkent a festék mellészórás és a ködölés

- A szűrők cseréje mostanra 1 hetes intervallumról 3 hetire növekedett

- A porlasztó levegő nyomását 2,5 bar-ról 1,6 bar-ra csökkenthettük

- Egy elem festőüzemen történő átfutását 40 percről 30 percre csökkenthettük

- Az utómunkákat drasztikusan csökkenteni tudtuk ( Pormentesség )

- Megszűnt a felületen a festék kráteresedése

- Jobb festék és lakk porlasztás – Jobb felületi minőség – Jobban terül a festék - A rendszer

ráadásul ugyanúgy jól működik HVLP és AirMix porlasztási technikákkal is

 

 

Sűrített levegő nélkül egyetlen festőműhely sem műküdhet és a megbízható, felhasználói biztonságot nyújtó állandó vezérlés nélkülőzhetetlen a minőségi anyagfelhordáshoz.
A DeVilbiss DVFR kínálatának szűrős nyomásszabályzói és finomszűrős változatai magas minőségű technikai polimerekből készülnek, melyek a szűrőtestet képezik, a teljes oldószer ellenállóság mellett. A vezető technológiájú görgőmembrán optimális légáramot és adagolást tesz lehetővé.

 

 

Sűrített levegő

A sűrített levegő olyan levegő, amelyet nyomás alatti tárolóban tárolnak és szabályozva meghatározott jellegű munka elvégzésére kényszerítenek. Az atmoszférikus levegő, amit belélegzünk hozzávetőlegesen 78% nitrogénből és 21% oxigénből áll. A levegőnek súlya van, és ezt a súlyt atmoszferikus nyomásnak nevezzük.

Tenger szinten ez a nyomás 14,7 PSl (azaz font/négyzethüvelyk). Ez az jelenti, hogy a tenger szintjén a föld felületének minden négyzethüvelykjére kifejtett levegő nyomás 14,7 PSl. Ez a nyomás a folderol oldal irányba és felfelé is kifejtésre kerül, ennek megfelelően amikor a levegő a kompresszor szívó oldalán belép 14,7 PSl nyomásértékkel lép be.

Letölthető anyagok
Airmatic préslevegő előkészítők magyar KatalógusReferencia Prezentáció airmatic alkalmazásról magyarPréslevegő szűrő Paint Service Katalógus

Time: 0.1525 ms | Memory: 8.65MB | Version: 2.0