» Nyomótartályok Devilbiss, Schütze, Binks » Műanyagipari szórástechnika

Nyomótartályok és nyomótartály kiegészitők

Cink bevonatos az oldoszeres festékekhez (10 literes)

A képen az opcionális dupla levegőszabályzóval.

Rozsdamentes acél kivitel teljes egészében (10, 40 és 60 literes kivitelben)

Oldószeres es vízbázisű anyagokhoz.

Anyagvezető részek rozsdamentes acélból (10 literes)

Rozsdamentes acél folyadékjáratok oldószeres és vízbázisú anyagokhoz.

Galvanizalt szanacel (40 literes)

Oldószeres anyagokhoz.        

                                                                             

CE jelölt es megfelel az érvenyes 97/23/EC, nyomással üzemelő berendezésekre vonatkozo szabályozásnak. Nagy nyomásszilárdságú acélból készült kovácsolt acél bilincsekkel. Rozsdamentes és szénacél változatai az ipar minden területére.

Magasabb nyomásokkal a sűrűbb anyagokhoz. A teljes sorozatból választható oldószeres és vízbázisú bevonathoz egyaránt. A tartály betétek rövidítik a tisztítási időket és festéket spórolnak. A felső kimenetről az alsó kimentre való átalakításhoz átszerelő készletek rendelhetők. Alapkivitelben egy levegőszabályzó, opciókent kettővel is kérhető.

- Schütze  6,9,18 L nyomótartály

- Beépitett nyomás szabályzóval

- Tartálynyomás porlasztólevegő szabályzás   

  

Hogy a megfelelő viszkozitást és nyomást elérjük, a festékanyagot a Binks nyomótartályokban előkészíthetjük, higíthatjuk, kondícionálhatjuk, vagy folyamatosan keverhetjük (igény szerint), majd továbbíthatjuk a szórópisztolyhoz.

 

A Binks tartályokat egyszerűen kezelhető szabályzókkal és biztonsági szeleppel látjuk el. Beállíthatjuk a kívant anyagnyomást,rendelhető kézi vagy levegőhajtású keverő es oszcillálok, hogy teljes homogenitást érjünk el. 

A Binks nyomótartályok magas minőségű anyagok felhasználásával készülnek, teljesítik az európai és más egyéb nyomásbiztonsági előírásokat, mint a PED, ATEX és ASME. A Binks minden ipari alkalmazáshoz kínál nyomótartályt.

 

 

- Schütze 2,5,10,20,30,40L nyomótartály

- Rozsdamentes kivitel

- Beépitett nyomás szabályzóval

Letölthető anyagok
Binks 10L Nyomótartály GépkönyvBinks 8L - 38L Nyomótartály GépkönyvBinks Nyomótartályok ProspektusSchütze 1L-40L KatalógusSchütze VS2 nyomótartály ProspektusSchütze Nyomótartály Prospektus DG6 DG9 DG18Schütze Nyomótartály Prospektus V20 V30 V40Schütze DG6 DG9 DG18 Nyomótartály GépkönyvSchütze 1-2 L nyomótartályos Gépkönyv

Time: 0.2182 ms | Memory: 8.65MB | Version: 2.0