ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

HÍREK

EcoBell2 SL EC és DC szóró harang és elektrosztatikus harang porlasztó

Töltse meg új élettel az alkalmazástechnikai Termékeit az EcoAUC Bell vezérlés segítségével.

1. PLC vezérlése és szelep-technológiája lehetőséget Nyújt az EcoMCC3 színváltó rendszer irányítására akár 10 színig.

2. Az adagolást a nagyon magas hatékonyságú EcoPump9 GW fogaskerék szivattyú biztosítja, vagy a kompakt kialakítású EcoFlow nyomásszabályozó.

EcoBell2 SL EC
Külső korona töltésű szóró harang

Az EcoBell2 SL EC szóró harang alkalmazható vízbázisú festékek elektrosztatikus felhasználásához. Kifejezetten a nagy anyagmennyiségű és gyártási sebességű műveleteknek az ellátására lett kifejlesztve. A festéket a szóró harang peremén a centripetális erő porlasztja el a kívánt mértékben, majd a külső korona biztosítja annak elektrosztatikus feltöltését. Homogén porlasztást biztosít 50-700 ml/perc anyagmennyiség felhasználási tartományon belül miközben jelentősen megnöveli a festés sebes-ségét elsőrangú felületi minőség biztosítása mellett.

EcoBell2 SL DC
Direkt feltöltésű elektrosztatikus harang porlasztó

Az EcoBell2 SL DC egy magas fordulatszámú elektrosztatikus porlasztó, amely a hagyományos porlasztólevegős szórás technikákkal szemben akár 20%-al hatékonyabban használható még elektrosztatikus töltés nélkül is. Minden festékhez használható. Kifejezetten nagy gyártási sebességekhez és magas anyagfelhasználási mértékhez lett tervezve. A harangot egy levegős turbina működteti, a festék elektrosztatikus feltöltődéséről pedíg közvetlen feltöltés gondoskodik.

📄 Dürr ECOBELL2 SL EC harang es elektrosztatikus harangporlasztó magyar 

📄 Dürr ECOAUC Bell elektrosztatikus harangporlasztó magyar

📄 Dürr ECOBELL2 DC harang es elektrosztatikus harangporlasztó magyar