TERMÉKEK

977CM Feszültségfigyelő Pulzus DC irányító 971 Pulzus DC rúd

Meech egyedülálló komplett tápegysége. A 977CM egységbenegyszerretalálható meg a nagy hatótávolságú ionizálás indítása, ellenőrzőrendszer, önkontrol, illetve jelentésadó rendszer. Folyamatos ellenőrzőésirányító rendszerének köszönhetően optimális ionizátorhatást nyújt. Kijelzőjén illetve output jelzés segítségével hívja fel a figyelmet a szükséges tisztítás elvégzésére.

A megbízhatóPulzus DC technológiávalrendelkező 971 kiemelkedőenszűnteti meg a felületi elektrosztatikus feltöltődés okozta problémákat. Nagy hatótávolságának köszönhetően ideális az ipari tekercselőgépekhez, gyűjtőládákhoz.

Kiegészítő levegőfelhasználás nélkül is hatékonyan és erőteljesen működik. Összetettebb felhasználásokhoz integrált levegőfúvással az ionizálóhatás távolabb is eljuttatható.

A DC magasfeszültségű elosztókat a DC tápegységekhez terveztük, hogy egyszerre több ionizálóegység is működhessen egy tápegységről. Igény szerint kettes illetve négyes elosztókkal érhetjük el, hogy egy idejűleg több ionizátort működtessünk.  

Szeretné megvásárolni, vagy bővebb információra van szüksége? Keresse értékesítő kollégáinkat a következő elérhetőségeken: