ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

TERMÉKEK

977CM Feszültségfigyelő Pulzus DC irányító 971 Pulzus DC rúd

Meech egyedülálló komplett tápegysége. A 977CM egységbenegyszerretalálható meg a nagy hatótávolságú ionizálás indítása, ellenőrzőrendszer, önkontrol, illetve jelentésadó rendszer. Folyamatos ellenőrzőésirányító rendszerének köszönhetően optimális ionizátorhatást nyújt. Kijelzőjén illetve output jelzés segítségével hívja fel a figyelmet a szükséges tisztítás elvégzésére.

A megbízhatóPulzus DC technológiávalrendelkező 971 kiemelkedőenszűnteti meg a felületi elektrosztatikus feltöltődés okozta problémákat. Nagy hatótávolságának köszönhetően ideális az ipari tekercselőgépekhez, gyűjtőládákhoz.

Kiegészítő levegőfelhasználás nélkül is hatékonyan és erőteljesen működik. Összetettebb felhasználásokhoz integrált levegőfúvással az ionizálóhatás távolabb is eljuttatható.

A DC magasfeszültségű elosztókat a DC tápegységekhez terveztük, hogy egyszerre több ionizálóegység is működhessen egy tápegységről. Igény szerint kettes illetve négyes elosztókkal érhetjük el, hogy egy idejűleg több ionizátort működtessünk.