TERMÉKEK

Binks Airless 75 szórópisztoly

Kovácsolt alumínium pisztolytest , kényelmesebb markolat a hosszú idejű munkavégzés kényelmessége miatt. Vastagabb falú rozsdamentes acél cső a nagy koptatóhatású anyagok feldolgozásához. Egyedi kivitelű tű kialakítása távol tartja a rugótól a folyadékot. Feszíthető tű-tömítés a hosszabb élettartam érdekében. Opciós hő védelem a kezelő számára a fűtéses alkalmazásokhoz , akár 79°C (175°F) hőmérsékletig.

A felhasználók nagyon is érezni fogják a pozitív oldalát a formatervezett markolatnak. A kovácsolt alumínium test ( használati nyomás maximum: 517 BAR , 7500 psi) nagyon ellenálló és masszív kivitelű.
A rozsdamentes acél folyadékvezető furatok a pisztolytestben úgy lettek méretezve, hogy alkalmazhasson könnyebb töltőanyag tartalmú festékeket, vagy akár nagyobb szemcseméretű, cinkben gazdag alapozókat, bevonatrendszereket is. Széles mérettartományban elérhető fordítófejes fúvókák, amelyek között megtalál minden felhasználási terület számára ideális kivitelt.
Az Airless 75 pisztolyhoz elérhető minden kiegészítő, amely a magas munkaminőség megvalósításához szükséges.

Szeretné megvásárolni, vagy bővebb információra van szüksége? Keresse értékesítő kollégáinkat a következő elérhetőségeken: