ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

TERMÉKEK

Gél szóró pisztolyok

G100-6 Gélszóróésgyanta tartályos pisztoly
Ez a professzionális  ipari szórópisztoly minden üvegszál szórással foglalkozó üzem fontos kiegészítője. Ez a pisztoly ideális hogy nyitott formákba gélt szórjunk kisebb mennyiségekben.Több tízezer használatban lévő szórópisztollyal világszerte ez a konstrukció bizonyított egyszerű kialakításával és megbízhatóságával. Ezzel a szórópisztollyal sokkal gyorsabban szórhat ki 1 liternyi gélt vagy gyantát mint bármelyik felsőtartályos, tű működtetésű szórópisztollyal . A pisztoly impregnált papír poharakat használhat , vagy polipropilén poharakat. A pisztoly működésének  lényege a szórás megindításától kezdve erős vákuum hatást létrehozó fúvóka kialakítás. Ez egységes anyagfelhordást tesz lehetővé. A szórás nem szaggatott.

G960-2.5 w/9 Literes
professzionális szórópisztoly 2.5mm –es rozsdamentes fúvókával van szerelve, 9 literes nyomótartállyal és 3,5 méter hosszú tömlőszettel. Ez a tartályos csomag akkor kerülhet szóba ha a gélesedési idő hosszabb mint 20 perc az adott anyagnál és a megrendelt munka közepes mennyiségű anyagot igényel.  A sztenderd 2,5 mm-es fúvóka tökéletes a gélekhez és a gyantákhoz, a 9 literes nyomótartályhoz praktikus betétek is elérhetőek

G660-4.5 Gél szóró  pisztoly
A legegyszerűbb és egyik legjobb megoldásunk gélek és gyanták szórására. 1 literes műanyag felsőtartály, 4,5 mm-es rozsdamentes acél fúvókával. Külön szabályzókkal van felszerelve a szóráskép szélesség, az anyagmennyiség és a porlasztó levegő beállításához. Kevés tömítéssel tervezett belső felépítése megkönnyíti a karbantartását. A 4,5 mm-es fúvóka gyors ütemű, minőségi munkavégzést tesz lehetővé.A versenyképes árazása nagyon jó választássá teszi a piac hasonló kaliberű pisztolyaival szemben. A nagyon kevés alkatrésznek hála a javítási idő rendkívül lecsökken.