TERMÉKEK

Graco XM kétkomponensű berendezés

A Graco XM több komponensű berendezéssel,lehetősége van az igényeinek leg megfelelőbb berendezést kiválasztani– nem több, nem kevesebb csak annyi hogy pontosan dolgozhasson hiba nélkül.A rugalmas konfigurálhatóság a megrendelést megelőzően lehetővé teszi önnek hogy költségeket takarítson meg. Pl. Ha nem szükséges fűtő egység önnek, akkor nem tesszük bele a berendezés konfigurációba. A lenti komponensek opciók, de van egy-egy tétel ami szükséges a működéshez.

Levegős bemenet……………………………………………………………………3/4 npt (f)
Folyadék oldali bemenetek………………………………………….. 1-1/4 npt (m)
Maximáliskevert anyag folyadék nyomás
50:1…………………………………………………………. 358 bar, 35.8 MPa (5200 psi)
70:1…………………………………………………………. 434 bar, 43.4 MPa (6300 psi)
Préslevegő ellátás nyomása……..3.5 to 10.3 bar, 0.35 to 1.0 MPa (50-150 psi)

Maximális pumpa nyomás
50:1……………………………………………………………… 7.0 bar, 0.7 MPa (100 psi)
70:1……………………………………………………………… 6.2 bar, 0.62 MPa (90 psi)
Maximális bemeneti nyomás, folyadék………………17 bar, 1.7 MPa (250 psi)

Maximális légfelhasználás  100 psi (0.7 MPa, 7.0 bar):
……………………………………………………………..0.56 m3/perc (75 scfm/gpm)
Az XM berendezés kezelő felülete intuitív és egyszerű. Két kijelző mód érhető el: “setup” mód hogy megadhassa a paramétereket és“run” Üzemmód a mindennapi munkavégzéshez.
A kezelő felület kijelzi a nyomást, az aktuális áramlási mértéket , a hőmérsékletet és a karbantartási emlékeztetőket. Az elhelyezett USB porton keresztül fontos információkat tölthet le.

Válasszon alapkivitelű, berendezés keretre szerelt keverő egységet, vagy távoli keverő egységet, Mindkettő tartalmaz nyomásmérő manométereket, amelyeken láthatóak az Áramló anyagok nyomásértékei.
A precíziós keverési arány új szintre emeli a komponensek keverési pontosságát , hála az új adagolási technológiának .A Graco XM berendezés a másodlagos (,B’) komponenst nagy nyomással belelövi a fő (‚A’) komponensbe. A berendezés működését felügyelő szenzorok kiküszöbölik a nyomásingadozásokat és állandó nyomású munkavégzést tesznek lehetővé.  

Szeretné megvásárolni, vagy bővebb információra van szüksége? Keresse értékesítő kollégáinkat a következő elérhetőségeken: