ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

TERMÉKEK

NOVAG I hidraulikus meghajtású adagolóegység Poliuretán hab / poliurea / PU bevonat

Jellemzők és jellemzők
Az új NOVAG I hidraulikus meghajtású adagolóegységet úgy tervezték és gyártották, hogy megfeleljen az ipari hab legigényesebb követelményeinek, kétkomponensű rendszerek helyben történő alkalmazásakor, amelyek nagy adagolási pontosságot igényelnek a kémiai alkatrészek legjobb keverési minőségének biztosítása érdekében. Sajátos konfigurációja megkönnyíti az összes alkatrészhez való könnyű hozzáférést, egyszerűsíti a vezérlési funkciókat és jelentősen csökkenti

A Novag – I adagoló egységet Polyurea kémiai rendszerek alkalmazására tervezték poliuretánhabosításhoz és bizonyos kétkomponensű epoxi rendszerekhez.
Fő fűtési rendszer két független, tömítések nélküli fűtőberendezésből áll. Minden fűtőberendezésnek két 900 W-os fűtőeleme van, amelyek teljes teljesítményét 1800 W-nak adja, valamint a rendszer megfelelő működéséhez szükséges vezérlő és biztonsági mechanizmusokat. Különleges konfigurációjuk lehetővé teszi a hőmérséklet-különbséget (ΔT) 30 ° C-on és az alkalmazási hőmérsékletet 80 ° C-on normál környezeti hőmérsékleti körülmények között.

Kezelőpanel
A kezelőpanel egy érintőképernyőről áll, amely speciálisan tervezett szoftvert tartalmaz, hogy megkönnyítse az összes munkaparaméter gyors és könnyű kiválasztását és vezérlését. Kifinomult riasztórendszer figyelmezteti a folyamat minden hibáját a termékek megfelelő alkalmazásának biztosítása érdekében.

Kiegészítő szolgáltatásként a fázishálózati riasztást beépítik a tervezésbe, hogy elkerüljék a költséges javításokat a hibák vagy hibák miatt, amikor a gépet az elektromos hálózatra csatlakoztatják.

Elsődleges fűtési rendszer
Az elsődleges fűtési rendszer két különálló, független csőfűtésből áll. Mindegyik fűtőberendezés két 900 W-os fűtőelemmel rendelkezik, amelyek 1800 W teljes teljesítményt szolgáltatnak a biztonsági funkciók szükséges vezérlésével a rendszer pontos és megbízható teljesítménye érdekében.

  Max adagolási mennyiség    5 kg / perc  90 Bar   4,5 cc
Max adagolási mennyiség     6 kg / perc  90 Bar   7,6 cc