ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

TERMÉKEK

NOVAG V hidraulikus meghajtású adagolóegység

Poliuretán hab / poliurea / PU bevonat
JELLEMZŐK ÉS JELLEMZŐK
Az új NOVAG V hidraulikus meghajtású arányosító egységet úgy tervezték és gyártották, hogy megfeleljen az ipari hab legigényesebb követelményeinek, kétkomponensű rendszerek helyben történő alkalmazásakor, amelyek nagy adagolási pontosságot igényelnek a kémiai alkatrészek legjobb keverési minőségének biztosítása érdekében. Részleges konfigurációja megkönnyíti az összes alkatrészhez való könnyű hozzáférést, leegyszerűsíti a vezérlési funkciókat és jelentősen lerövidíti a karbantartási időt.

  A kezelőpanel egy érintőképernyőről áll, amely speciálisan kialakított szoftvert tartalmaz az összes munkaparaméter kiválasztásának és ellenőrzésének megkönnyítésére gyors és egyszerű módon. Egy ilyen kifinomult riasztórendszer figyelmezteti a működés minden hibáját a folyamatban a termékek megfelelő alkalmazásának biztosítása érdekében. Kiegészítő szolgáltatásként a fázishálózati riasztást beépítik a tervezésbe, hogy elkerüljék a költséges javításokat a hibák miatt, amikor a gépet az elektromos hálózatra csatlakoztatják.

  A tömlőfűtési rendszert 4000 W-os leválasztó transzformátorral tervezték, amely akár 93 méteres fűtést is lehetővé tesz (opcionálisan 150 méter). A rendszer magában foglalja a melegített tömlők innovatív koncepcióját, amelyben a rézellenállási elem homogén módon oszlik el a tömlő körül. Ez lehetővé teszi a termékek alkalmazási hőmérsékletének pontos és egyforma szabályozását, és elkerüli a hagyományosan gyártott tömlőkben keletkező hőkoncentrációkat.
 
  • Max. Adagolási mennyiség 1: 1 @ 160 bar 22 kg / perc
  • Max. Adagolási mennyiség 1: 1 @ 240 bar 12 kg / perc