TERMÉKEK

NOVAG V PLUS hidraulikus meghajtású adagolóegység

Poliuretán hab / poliurea / PU bevonat
Jellemzők és jellemzők
Az új NOVAG V PLUS hidraulikus meghajtású arányosító egységet úgy tervezték és gyártották, hogy megfeleljen az ipari hab legigényesebb követelményeinek, kétkomponensű rendszerek helyben történő alkalmazásakor, amelyek nagy adagolási pontosságot igényelnek a kémiai alkatrészek legjobb keverési minőségének biztosítása érdekében. Sajátos konfigurációja megkönnyíti az összes alkatrészhez való könnyű hozzáférést, egyszerűsíti a vezérlési funkciókat és jelentősen lerövidíti a karbantartási időt.

  Érintőképernyős kijelző
A NOVAG által kifejlesztett új érintőképernyős kijelző integrálja az intelligens PLC szoftverrendszert, amely teljes ellenőrzést és információt nyújt a felhasználónak az alkalmazás előtt, alatt és után. Az új szoftver lehetővé teszi a végfelhasználó számára, hogy konfigurálja az egyes rendszerek alkalmazási paramétereit, amelyeket a gép automatikusan szabályozni fog, hogy az üzemeltetőnek ne kelljen aggódnia az egyes használt rendszerekhez megadott megfelelő hőmérsékletek és nyomások miatt. A kifinomult riasztórendszer figyelmezteti az üzemeltetőt a folyamat minden hibájára a rendszer megfelelő alkalmazásának biztosítása érdekében. Kiegészítő szolgáltatásként egy fáziscsatlakozási riasztást is beépítettek a tervbe, hogy elkerüljék a költséges javításokat a hibák bekapcsolásakor, amikor a gépet az elektromos hálózatra csatlakoztatják.

  Ez a forradalmian új rendszer csatlakoztatható és vezérelhető egy külső számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon keresztül. A gép kijelzője a kiválasztott eszközben megjelenik az egység távvezérléséhez, elkerülve, hogy bármikor kezelő legyen a gép előtt a monitorozáshoz vagy a változtatások elvégzéséhez

Szeretné megvásárolni, vagy bővebb információra van szüksége? Keresse értékesítő kollégáinkat a következő elérhetőségeken: