AKCIÓK

Sagola X4100 Extreme Rendszer pisztoly

A Sagola bemutatja új X 4100 sorozatú termékcsaládját, kifejezetten az ipari festési szektor számára. Fenntartjuk elődjének, a 4100-nak az összes minőségi szabványát, és olyan új szempontokat építünk be, amelyek tökéletes eszközzé teszik a rendkívül magas minőségi, robusztussági és ergonómiai követelményeket támasztó munkákhoz a folyamatos munkavégzéshez.

Méretének minimalizálása, ezáltal javítva a kezelhetőséget, következésképpen az összetett felületű festett részek hozzáférhetőségét.
Tökéletes alkalmazkodóképesség a kézhez, csökkenti a fáradtságérzetet a folyamatos munkavégzés során a súlycsökkenés és a támaszpontok javulása miatt.

A beépített SOFT FLOW levegőszelep rendkívüli irányítást és sima érzetet biztosít a kioldón bármilyen bemeneti levegőnyomás-tartományban.
Mindenféle festék és szórható termék felhordása: Festékek, fémek, zománcok, hátterek, alapozók, ragasztók, ragasztók, csiszoló szerek, kerámiák, kovácshatású (speciális CT), texturált, …

Elérhető fúvóka méretek:

🟢 1,20 mm
🟢 1,40 mm

105.000 Ft + ÁFA

Szeretné megvásárolni, vagy bővebb információra van szüksége? Keresse értékesítő kollégáinkat a következő elérhetőségeken: